Κύλινδρος ασφαλείας MT5

Κύλινδροι Ασφαλείας

Άμεση Εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο.
Kαλέστε μας:

2310 55 99 99 - 2310 765 111

Το πατενταρισμένο σύστημα ΜΤ5+, βασισμένο στην εξελιγμένη πλατφόρμα ΜΤ5, συνδυάζει 3 προηγμένες τεχνολογίες:

1. Μπάρα ασφαλείας

Το σύστημα απαιτεί την τέλεια ευθυγράμμιση του μηχανισμού η οποία προκύπτει από το ειδικό κόψιμο laser που υπάρχει στα κλειδιά MT5+.

2. Τηλεσκοπικές μπίλιες

Το νέας γενιάς προϊόν περιλαμβάνει επίσης μια νέα έκδοση του συστήματος με τηλεσκοπικές μπίλιες, τεχνολογία δοκιμασμένη εδώ και δεκαετίες από τον MUL-T-LOCK.

3. Πατενταρισμένη μαγνητική μπίλια με ελατήριο

Στη μύτη του κλειδιού υπάρχει ένα νέο κινητό εξάρτημα, το A spring, πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η πατέντα του ΜΤ5. Μια ειδική μπίλια στο μηχανισμό του κυλίνδρου διαβάζει το Α spring δημιουργώντας το 3ο στοιχείο ασφάλειας του συστήματος. Το προιον παραδίδεται με τρία πακέτα κλειδιων Στο πρώτο με την πράσινη ένδειξη περιέχονται τα 3 αρχικά κλειδιά Στο δεύτερο με την κίτρινη ένδειξη περιέχεται 1 κλειδί που ακυρώνει τα υπόλοιπα πράσινα Στο τρίτο με την κόκκινη ένδειξη περιέχεται ένα κλειδί που ακυρώνει τα κλειδιά με την κίτρινη ένδειξη

Ένα εξελιγμένο σύστημα κυλίνδρου 5ης γενιάς με επαναστατικά χαρακτηριστικά και τεχνολογική αρτιότητα, γνωρίσματα που προκύπτουν από έρευνα και εμπειρία τριών και πλέον δεκαετιών. Σε ένα προϊόν υπάρχουν 3 διαφορετικά συστήματα ασφάλειας- προστασίας κατά μεθόδων διάρρηξης όπως bumping, picking κλπ.

Γενικά χαρακτηριστικά:

Παρόμοια Προϊόντα

EVVA MCS

EVVA MCS Κύλινδρος ασφαλείας Προηγούμενο...

Read More

Iseo R6

Iseo R6 Κύλινδρος ασφαλείας Προηγούμενο...

Read More

που θα μασ βρειτε