Έχασα τα κλειδιά του αυτοκινήτου τι κάνω τώρα;

Cant-find-my-car-keys1

Πρώτα απ´ όλα να μείνετε ψύχραιμοι.

Σκεφτείτε τι κινήσεις κάνατε βγαίνοντας την τελευταία φορά από το αυτοκίνητο σας.
Κρατούσατε μήπως τσάντες;
Δείτε μήπως είναι κάπου μέσα σε αυτές ή μήπως όταν ανοίξατε το πορτμπαγκάζ πήρατε τα πράγματα σας και αφήσατε τα κλειδιά μέσα σε αυτό.

Αν ειστε σίγουροι ότι κλειδώσετε το αμάξι σας και μετά χάθηκαν τα κλειδιά ξανά επαναλάβετε την διαδρομή που κάνατε μέχρι το σπίτι σας. Ένα κλειδί που πέφτει από τα χέρια μας μπορεί να βρεθεί και σε ακτίνα μέχρι 4 μέτρων από το σημείο που έπεσε.

Ελέξτε τα ρούχα και το σακάκι σας μήπως έχει κάποια τρύπα η τσέπη και το κλειδί έφυγε στο εσωτερικό μέρος από το σακάκι σας,πόλες φορές τα κλειδιά μπορεί να πέσουν κ μέσα στα παπούτσια μας.

Εάν πάλι δεν τα βρίσκεται μπορούμε να βγάλουμε ένα εφεδρικό κλειδι για να αντικαταστήσουμε το κλειδι που μόλις χάσατε.
Είναι πολύ συμαντικο να έχουμε πάντα δυο κλειδιά για το αυτοκίνητο μας.

Έχασα και τα δυο κλειδιά τι κάνω τώρα;

Η αλήθεια είναι ότι εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστούμε την κάρτα με τους κωδικούς των κλειδιών.
Αυτή την κάρτα μπορείτε να την βρείτε μαζί με τα αλλά έγγραφα και βιβλία που σας παραδώσανε όταν αγοράσατε το αυτοκίνητο σας.Έχοντας αυτούς τους κωδικούς μπορούμε να φτιάξουμε ένα νέο κλειδι και να προγραμματίσουμε το immobilizer του αυτοκινήτου σας.

Τι γίνετε στην περίπτωση που δεν έχουμε ούτε αυτήν την κάρτα με τους κωδικούς ;
Εκεί πλέον χρειάζεστε τον εξειδικευμένο τεχνικό μας όπου με τα κατάλληλα ηλεκτρονικά μηχανήματα θα ανασύρει τους κωδικούς από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και θα δημιουργήσει νέα κλειδιά για το αυτοκίνητο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο  2310 765 111 ή στο 6997 222 373 και θα βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση.

Comments are closed.