Κλειδιά Αυτοκινήτου – Immobilizer

Τι είναι

Το immobilizer είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας το οποίο είναι προσαρμοσμένο στο αυτοκίνητο σας και περιορίζει στο να το θέσει κάποιος σε λειτουργεία αν δεν έχει το σωστά προγραμματισμένο κλειδί.
Ένα κλειδί immobilizer εσωτερικά περιέχει ένα chip με έναν κωδικοποιημένο μοναδικό αριθμό, κάθε φορά που τοποθετείτε το κλειδί στην Κλειδαρια του τιμονιού μια μικρή κεραία στέλνει σήμα στο micro chip του κλειδιού μας, μέσα σε κλάσματα του δευτερόλεπτου ο εγκέφαλος του immobilizer διαβάζει τον κωδικό του chip εάν αυτό αντιστοιχεί στο σωστό τότε το αυτοκίνητο μπορεί τεθεί σε λειτουργεία.

Είναι απαραίτητο πάντα να έχετε δυο κλειδιά για το αυτοκίνητο σας. Σε περίπτωση που έχετε μόνο ένα κλειδί σας συμβουλεύουμε να δημιουργήσετε άμεσα ένα δεύτερο αντίγραφο.

  • Δημιουργούμε νέα αντίγραφα
  • Επίσης επισκευάζουμε οποιαδήποτε Κλειδαρια αυτοκινήτου και αλλάζουμε τον συνδυασμό σε αυτήν αν σας έχουν κλέψει τα κλειδιά

Κλειδιά Αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη

Επισκευή Κλειδιών

Επισκευάζουμε τις περισσότερες μάρκες και τύπους αυτοκινήτων τηλεχειριστήριου μπρελόκ & Κάρτες κλειδιά.
Όταν σε αυτά τα μπρελόκ πάει κάτι στραβά, μπορεί να κοστίσει πολλά χρήματα για να τα αντικαταστήσετε. Εμείς έχουμε την λύση με μικρό κόστος
Κάποια από τα κοινά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστεί από ένα ελαττωματικό τηλεχειριστήριο είναι:
  • δυσκολία στο άνοιγμα η κλείσιμο όταν πιεζετε το αντίστοιχο κουμπί,
  • μικρή εμβέλεια τηλεχειριστήριου,
  • σπασμένο κέλυφος
  • κατεστραμμένα κουμπιά.
Επισκευάζουμε όλες τις μάρκες τηλεχειριστηρίου του κλειδιού σας κάνοντας το λειτουργικό όπως όταν το πρώτο αγοράσατε.
 car_keys

Αντιγραφή Κλειδιού Αυτοκινήτου

Κλειδιά Αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη

Διαθέτουμε ηλεκτρονικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που μπορούν να αναπαράγουν και να προγραμματίσουν οποιοδήποτε κλειδί από όλους τους κατασκευαστές αυτοκίνητων. Καλέστε μας ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Βρειτε τον αξιόπιστο κλειδαρά στην θεσσαλονίκη κάντοντας κλικ εδώ